mymoods
toelichting
maak nieuw evenementnieuwscontacthoud mij op de hoogte
mymoods
Nieuws

Gezocht: Hostess / Host Media Plaza - 32 uur

Jaarbeurs Utrecht brengt mensen en markten bij elkaar. Midden in het land is de Jaarbeurs al 90 jaar een gekende en vertrouwde locatie voor beurzen, evenementen, congressen en vergaderingen. Wij bieden onze klanten een gastvrije ontmoetingsplaats voor business, communicatie en entertainment.

Een belangrijke business unit binnen Jaarbeurs Utrecht is het Congres- en Vergadercentrum. Hier wordt zorg gedragen voor het succesvol samenkomen van onze klanten in de juiste sfeer. Het kan dan gaan om een vergadering, een training of een congres. Iedere bijeenkomst wordt benaderd vanuit meetingsmoods, een uniek vergaderconcept waarbij we met behulp van techniek, inrichting en catering de juiste stemming creëren om de gewenste doelstellingen van de bijeenkomst te behalen. Hiertoe beschikken wij over talloze ruimten en faciliteiten.


Media Plaza is de nieuwste locatie van het Congres- en Vergadercentrum van Jaarbeurs Utrecht. Om ons team daar te versterken zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van:

                         Hostess / Host Media Plaza - 32 uur

Een dynamische en afwisselende functie waarbij je het visitekaartje bent van Media Plaza en de organiserende klant. Je fungeert als spin in het web en bent werkzaam bij de servicebalie van Media Plaza waar je onze gasten ontvangt, informatie verstrekt en voorbereidingen treft. Je bent het persoonlijke aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat hun bijeenkomsten vlekkeloos en succesvol verlopen.

Heb je een ongekend gevoel voor service, beschik je over een vooruitziende blik, een groot signalerend vermogen en een proactieve houding? Heb je een enthousiaste, flexibele instelling, ervaring in een soortgelijke functie en kun je zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren? En ben je flexibel inzetbaar, ook op de avonden en in de weekenden?

Laat ons dan voor 19 juli weten dat je in de mood bent voor een nieuwe uitdaging!

Stuur je CV - voorzien van korte motivatie - aan: Jaarbeurs Utrecht, t.a.v. Anke van Kerkhof, Postbus 8500, 3503 RM Utrecht. E-mailen kan ook: kerkhofa@jaarbeursutrecht.nl. Voor aanvullende informatie, zie meetingmoods.nl en jaarbeursutrecht.nl.
Onderkant