mymoods
toelichting
maak nieuw evenementnieuwscontacthoud mij op de hoogte
mymoods
Nieuws

Nieuw bij Jaarbeurs Utrecht: parkeerplaats online reserveren!

Met ingang van 1 september is het voor bezoekers mogelijk om voorafgaand aan een beurs of evenement alvast online een parkeerplaats te reserveren bij de Jaarbeurs. En dat voor het aantrekkelijke tarief van € 11,- per dag!

Reserveren is mogelijk via www.jaarbeursutrecht.nl en www.inutrechtparkeren.nl, via Route > Parkeerkaart Reserveren. Online geeft de gebruiker zijn gegevens in, betaalt en krijgt vervolgens zowel per mail als via sms een reserveringscode toegestuurd. Op de gewenste dag voert hij die code in bij de slagboom - inmiddels voorzien van een numeriek toetsenbord -, ontvangt direct zijn (reeds betaalde) uitrijkaart uit de automaat en kan parkeren. De voordelen zijn duidelijk: als bezoeker bent u verzekerd van een parkeerplaats, lagere kosten en na afloop van uw bezoek kunt u zo weer uitrijden!

Voorlopig zijn op parkeerterrein P4 dagelijks 1000 parkeerplaatsen gereserveerd voor deze service, waardoor het reserveren van een parkeerplaats vooral interessant is voor bezoekers van de beurzen en evenementen in het hallencomplex. P4 vormt voor Jaarbeurs Utrecht een eerste stap in het online reserveren, vooruitlopend op een uitbreiding naar de andere terreinen.
Onderkant