mymoods
toelichting
maak nieuw evenementnieuwscontacthoud mij op de hoogte
mymoods
Nieuws

Jaarbeurs Utrecht gaat op voor GREEN KEY!

Jaarbeurs Utrecht neemt maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus. We werken altijd aan de juiste omgeving voor elk event. Duurzaam ondernemen is dan ook een vanzelfsprekend onderdeel van onze activiteiten; een basisvoorwaarde voor succesvol èn verantwoord ontmoeten. En daar hoort het GREEN KEY certificaat bij!

Jaarbeurs streeft naar duurzame groei voor toekomstige generaties, gebaseerd op economisch verantwoord en sociaal rechtvaardig beleid en zorg voor het milieu. Jaarbeursmedewerkers kijken binnen hun eigen vakgebied hoe verschillende zaken op het gebied van milieu, energie en duurzaamheid beter kunnen worden aangepakt.

In dit kader heeft Jaarbeurs Utrecht ervoor gekozen zich aan te melden voor het GREEN KEY certificaat: hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg in het bedrijf. De GREEN KEY staat garant voor de inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. Het doel is aan de ene kant het sparen van het milieu door minder gas, water en elektra te verbruiken en minder afval te produceren, maar aan de andere kant ook om kosten te besparen.

Voor het behalen van een GREEN KEY moeten diverse milieumaatregelen worden genomen, waar op dit moment hard aan gewerkt wordt. Het streven is om eind september een certificatieaudit uit te laten voeren, zodat per oktober het GREEN KEY certificaat voor Jaarbeurs Utrecht beschikbaar kan zijn.

Kijk ook voor meer informatie op www.greenkey.nl
Onderkant